in

Evenimentul Ora Pământului 2024

view of the Earth from space, blue planet and deep black space

Cea de-a 18-a ediţie a evenimentului Ora Pământului/Earth Hour va avea loc sâmbătă, între orele 20:30 şi 21:30, iar WWF-România (Fondul Mondial pentru Natură) va lansa, cu acest prilej, Banca Orelor pentru Natură, o aplicaţie online, interactivă, care adună numărul total de ore dedicate activităţilor pro-natură de pe întreg globul şi care, din acest an, este disponibilă şi pentru ţara noastră.

Potrivit unui comunicat al WWF-România, Banca Orelor pentru Natură permite utilizatorilor să aleagă cele mai potrivite, relevante şi interesante moduri în care pot petrece o oră în beneficiul lor şi al planetei. Astfel, în 2023, mai mult de 410.000 de ore au fost înregistrate în Banca Orelor pentru Natură de oameni din peste 190 de ţări, iar în 2024 organizaţia îşi propune să depăşească acest număr.

În acest context, WWF-România (Fondul Mondial pentru Natură) invită oamenii să se alăture milioanelor de participanţi din toată lumea şi să înregistreze în platformă activitatea pe care o vor desfăşura pentru Ora Pământului 2024, cât şi numărul de ore pe care îl vor oferi Planetei, prin intermediul activităţii respective.

Articolul integral poate fi citit pe pagina Agerpres.

Credit foto: Terrapass

CE CREDETI?

500 Points
Upvote Downvote

Scris de admin

JCI București anunță că plantează 5.000 de copaci în România

Legea privind refacerea naturii: moment critic la presiunea membrilor UE