in

Calitatea aerului poate fi verificată pe aplicația oficială UE

Cum este nivelul de poluare a aerului în locul în care locuiți? Acum puteți utiliza aplicația „Indexul european al calității aerului” pe telefonul mobil în toate limbile oficiale ale UE. Actualizarea semnificativă, pe care Agenția Europeană de Mediu a publicat-o recent, introduce noi caracteristici.

Utilizatorii pot acum să compare mai bine nivelurile și tendințele datelor privind poluarea aerului de la peste 3.500 de stații de monitorizare din întreaga Europă.

Aplicația, lansată pentru prima dată în 2021, oferă acces instantaneu la date actualizate de monitorizare a calității aerului de la stațiile de monitorizare europene.

În plus, include previziuni privind calitatea aerului și recomandări privind sănătatea. Fiind gratuită, aplicația permite utilizatorilor să înțeleagă mai multe despre calitatea aerului în locul în care locuiesc, lucrează sau călătoresc. Utilizatorii pot obține informații despre calitatea aerului în țări, regiuni și orașe din Europa.

Versiunea actualizată este disponibilă în 24 de limbi europene, fiind mai ușor de accesat de către fiecare cetățean al UE.

Aplicația este disponibilă în Google Play sau Apple Store.

Sursă: Agenția Europeană de Mediu. Imagine reprezentativă: Damián Bakarcic/EUObserver.

Mai multe articole de acest gen, pe pagina PROIECTE.

CE CREDETI?

500 Points
Upvote Downvote

Scris de admin

Va fi interzisă distrugerea hainelor nevândute

Adoptă unul dintre fagii seculari de la Nucșoara