in

RECICLARE – Concurs de benzi desenate pentru elevi

Armata Selectării Atente a Plasticului, în parteneriat cu Animest, continuă concursul BANDA ASAP, de bandă desenată pe tema reciclării, pentru elevii din București, Ilfov și Constanța, și dă start înscrierilor.

Omul-Plastic, Omul-Hârtie, Omul-Sticlă – ce erou al reciclării își vor imagina elevii și cum va prinde povestea lor viață?

Tema concursului este: „2040. În România încă se mai aruncă plastic la gunoi. Un erou/ o eroină decide să ia soarta plasticului în propriile mâini”, iar mecanismul, destul de simplu: tinerii trebuie să deseneze povestea lor într-un șablon de benzi desenate, care se descarcă de pe site-ul oficial ASAP România, din pagina dedicată, iar apoi să fie înscris de către un profesor în concurs, până pe 6 noiembrie.

Miza concursului e triplă. ASAP România pune la bătaie premii pentru școlile câștigătoare, pentru elevi, dar și pentru profesorii coordonatori.

Astfel, 8 table interactive vor ajunge la școlile și liceele declarate învingătoare, câte un hoverboard pentru cei 8 tineri entuziaști care au convins juriul cu povestea lor și un curs online de dezvoltare personală va fi oferit fiecărui profesor care a înscris și a ghidat în concurs elevii câștigători din orașele și județele amintite: București, Ilfov, Constanța.

Mai multe, aici: ASAP România.

CE CREDETI?

500 Points
Upvote Downvote

Scris de Marilena Ion

Sistemul de Garanție/Returnare – Aglomerație la aparatele de colectare din Cluj

Transalpina și Transfăgărășanul se închid doar în condiții meteo deosebite