in

Arta de a cultiva alimente în spații mici

Tendința emergentă de viață sustenabilă nu dă semne de încetinire. Pe măsură ce proprietarii de case recunosc beneficiile conectării cu natura din confortul casei lor, conceptul de „agricultură în garaj” a luat amploare.

Când vă uitați la garajul dvs., probabil că viața ecologică nu este primul lucru care vă vine în minte. Mulți oameni își folosesc garajele de acasă pentru a-și parca mașina, pentru depozitare sau chiar ca atelier.

Sperați să aveți propria grădină, dar vă lipsește spațiul necesar? Cu puțină creativitate, vă puteți îmbarca într-o călătorie verde acasă, utilizând garajul într-un mod la care nu v-ați fi gândit niciodată că este posibil. Grădinăritul sustenabil poate avea loc oriunde, dacă sunteți pasionat de un viitor mai verde și mai ecologic.

Casa potrivită pentru o viață ecologică

Dacă sunteți în căutarea unei case noi, trebuie să aveți în vedere câteva aspecte care vă vor permite să profitați la maximum de spațiu și să duceți un stil de viață mai sustenabil.

În primul rând, dacă intenționați să cumpărați o casă în oraș, dar nu doriți să faceți compromisuri în ceea ce privește spațiul exterior, aruncați o privire la zonele de agrement locale. În astfel de locuri, aveți potențialul de a găsi o locuință cu mult spațiu în aer liber pentru toate proiectele dvs. bazate pe natură.

În cazul în care proprietatea dvs. nu are o curte mare sau spațiu pentru o grădină, puteți să vă cultivați o parte din hrană prin înființarea unei grădini de plante aromatice în interior sau profitând de spațiul din garaj. Cultivarea în interior poate părea contraintuitivă, dar în multe locuri cu climă nefavorabilă, aceasta ar putea fi singura dvs. opțiune. În plus, într-un climat controlat, vă puteți bucura de roadele muncii dumneavoastră pe tot parcursul anului.

Puteți citi articolul integral pe site-ul Earth.org.

Credit foto: Back to the roots

CE CREDETI?

500 Points
Upvote Downvote

Scris de admin

Sistemul Returnare-Garanție, la două luni de la lansare

SGR: 2 milioane de ambalaje au fost returnate în ianuarie